Samtalegruppe Nesttun

Hvordan delta i en samtalegruppe?

Kontakt Kari Andrine Frønsdal for påmelding:

Kari Andrine Frønsdal  959 98 988

Gunnar Norgård           915 18 583

Oppstart 4.sept..

6 samlinger kl. 18.00-19.30

Samtalegruppe i på Nesttun

Bergen demensforening arrangerer samtalegrupper dersom vi får nok påmeldte. Vi arrangerer våre samtalegrupper på kveldstid. Kompetansesenter for demens i Bergen kommune har samtalegruppetilbud på dagtid. Du må melde deg på til samtalegruppeleder.

I en samtalegruppe er det medlemmene seg imellom som utveksler erfaringer. Samtalegruppeleder vil  fokusere på konstruktiv dialog og erfaringsutveksling. Det vil si å løfte både krevende erfaringer, tips, råd og løsninger.

Gruppen ledes av pårrøende og har følgende følgende kjennetegn:

Forskning viser at informasjon, kunnskap og det å kunne dele erfaringer med andre i lignende situasjoner gjør det enklere for pårørende å mestre hverdagen

(Helsedirektoratet 2011:4, statusrapportering for 2007-2010 for demensplan 2015)