Teatergaten kafe

Åpner igjen 24.sept. 2017

Kl. 1700-1900

Hver torsdag fremover

Engensenteret i Teatergaten 43, på gateplan.

Person med demens og ledsager velkommen :-)

Base med fagpersoner og frivillige er på kafeen.

Fra v.: Harald Thue -Bergen demensforening, Hilde Iden - koordinator for Hukommelsesteamene i Bergen kommune, Hege Solberg frivillig, Kari E. Espedal - Bergen demensforening, Kari A. Frønsdal- Bergen demensforening og Fridtjov Irgens - Vitalitetssenteret Frivilligsentral. BILDE: EVA SYNNØVE STEIGEN

Åpningstider

Vi holder åpent hver torsdag fra kl 1700-1900 i lokalene som ligger på gateplan i Engensenteret i Teatergaten 43, på gateplan.

Det er ingen påmelding for å delta.

For spørsmål kontakt

Hilde Iden, koordinator for Hukommelsesteamene i Bergen kommune.

Tlf: 53 03 29 78 eller 408 04 852.

E-post: demens@bergen.kommune.no

Bakgrunn

Kafeen drives av frivillige, og er et samarbeid mellom Bergen kommune, Nasjonalforeningen Bergen demensforening, Bergen Røde Kors, og Vitalitetssenteret Frivilligsentral.

Målet er å skape en møteplass der vi vektlegger trivsel og mestring.

For personer med demens og pårørende

Etter å ha holdt stengt i julen, åpner Teatergaten kafe dørene igjen torsdag 12. januar.

Kafeen er et lavterskeltilbud for personer med demens og pårørende. Det er mulig å kjøpe en kopp kaffe og noe å bite i til hyggelige priser.

Det er en fagperson til stede som kan svare på spørsmål. De som stikker innom kafeen kan også få tilbud om å bli kjent med en aktivitetsvenn.

Aktivitetsvenn er en frivillig som gjør hyggelige fritidsaktiviteter sammen med personer med demens.