Samtalegruppe Åsane

Samtalegruppe i Åsane

Kontakt Kjerstin Munkvold for påmelding:

• kjerstin.munkvold@hotmail.com
  • Vi møtes på Midtbygda sykehjem
  • kl. 18.00-19.30

Møtedatoer 2022

• 8. mars (oppstart)
  • 22. mars
  • 5. april
  • 26. april
  • 10. mai
  • 31. mai (avlsutning)

Om

Bergen demensforening arrangerer samtalegrupper dersom vi får nok påmeldte. Vi arrangerer våre samtalegrupper på kveldstid. Kompetansesenter for demens i Bergen kommune har samtalegruppetilbud på dagtid. Du må melde deg på til samtalegruppeleder.

I en samtalegruppe er det medlemmene seg imellom som utveksler erfaringer. Samtalegruppeleder vil  fokusere på konstruktiv dialog og erfaringsutveksling. Det vil si å løfte både krevende erfaringer, tips, råd og løsninger.

Organisering

Gruppen ledes av spesialsykepleier i geriatri. En samtalegruppe har følgende kjennetegn:

Forskning viser at informasjon, kunnskap og det å kunne dele erfaringer med andre i lignende situasjoner gjør det enklere for pårørende å mestre hverdagen

(Helsedirektoratet 2011:4, statusrapportering for 2007-2010 for demensplan 2015)